Bestuursleden Caroline en Marleen nemen afscheid

Caroline Boom en Marleen de Wilde hebben verleden week afscheid genomen als bestuursleden van School’s cool Delft.

Caroline is vanaf de start – in 2009 – actief geweest bij School’s Cool. Eerst als onmisbare steun bij het opzetten van onze Delftse vestiging, vervolgens als secretaris van het bestuur. Daarnaast kon ze als leraar van de Freinetschool, waar onderwijs uitgaat van de ervarings- en belevingswereld van de leerlingen, het projectteam goed adviseren vanuit de praktijk.

In het seizoen 2014-2015 werd Marleen algemeen bestuurslid met als speerpunt juridische zaken. Het laatste jaar was zij voorzitter van het bestuur, waarbij zij vooral in de moeilijke – nog voortdurende – coronatijd voor verdere professionalisering heeft gezorgd.

De bestuursstokjes zijn inmiddels met veel vertrouwen overgegeven aan Margreet de Groot en Madeleine Bos, die voorzitter en secretaris worden. Samen met penningmeester Jaap van Hal vormen zij het bestuur vanaf 2022. Yashoda Sewnarain Sukul zal zich daar als algemeen bestuurslid nog bijvoegen.

Superbedankt! Marleen en Caroline namens het projectteam en het (nieuwe) bestuur van School’s Cool Delft. Voor jullie inzet, kundigheid, enthousiasme en de fijne samenwerking. Mede dankzij jullie begeleidt School’s cool Delft op dit moment 70 leerlingen, die een steuntje in de rug in deze tijd goed kunnen gebruiken.

Heel veel succes en plezier bij de nieuwe uitdagingen in jullie werk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top