‘Structuur bij Schoolstress’ is thema Week van het Huiswerk

Van 8 tot en met 12 maart is de Week van het Huiswerk. Initiatiefnemer Ankie Remijn wilde in 2019 met deze Week aandacht vragen voor de stress die één op drie middelbare scholieren ervaart door schoolwerk. In dit coronatijdperk is deze problematiek urgenter dan ooit. Iedereen vraagt om aandacht voor de schoolstress van kwetsbare leerlingen, maar wie geeft ze handvatten?

Delftse samenwerking

Het Talentenhuis Delft en School’s cool Delft begeleiden jongeren tussen de 11 en 18 jaar met schoolwerk op een sociale basis. Investeren in Leren werkt samen met beide organisaties en wil in de Week van het Huiswerk aandacht vragen en oplossingen bieden aan álle middelbare scholieren met stress door schoolwerk. Zó werken we samen aan kansengelijkheid in Delft

Structuur bij Schoolstress

Dat is dit jaar het thema van de Week van het Huiswerk. Eén van de activiteiten is een online lezing over dit onderwerp op donderdagavond 11 maart a.s om 19.30 uur. Ouders, leerlingen en andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@schoolscooldelft.nl. Iedereen kan zijn vraag rond deze problematiek appen naar 06-42404908. De gestelde vragen worden tijdens de openbare lezing Structuur bij Schoolstress beantwoord.

        

 

Meer lezen?

Jongere ervaart meer stress door school

Ankie weet alles over huiswerk

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top