School’s Cool zoekt projectleider voor vestiging Den Haag (vacature gesloten)

Voor 10 uur per week zoeken wij een projectleider die ons helpt met het opzetten van de School’s Cool-vestiging in Den Haag.

School’s Cool is een mentororganisatie die kwetsbare leerlingen tussen 10 en 18 jaar ondersteunt. Het doel van het mentorprogramma is het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van leerlingen te vergroten, zodat zij hun schoolcarrière succesvol kunnen afronden. Hiermee levert School’s Cool een bijdrage aan het verkleinen van de kansenongelijkheid. Vrijwillige mentoren bezoeken leerlingen wekelijks thuis, in hun eigen omgeving, voor de periode van ongeveer één jaar.

Wat ga je doen?
• Het coördineren en beheren van de mentorprojecten.
• Het aansturen en ondersteunen van de vrijwillige mentorcoördinatoren. De focus ligt daarbij op het begeleiden van mentoren, het voeren van intakegesprekken met leerlingen en ouders én de voordrachtgesprekken met de school.
• Contacten met Haagse scholen, collega-organisaties, lokale politiek en de gemeente Den Haag.
• Aanspreekpunt voor het bestuur van de stichting.
• Contactpersoon voor de koepelorganisatie School’s cool Nederland.

Wie zoeken wij?
Je bent een inspirerende doelgerichte man of vrouw met HBO werk- en denkniveau. Met je sterke communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen weet je anderen te motiveren en te enthousiasmeren. Je hebt een uitgebreid Haags netwerk.

Daarnaast:
• Ben je in staat de regie te nemen en te voeren.
• Heb je kennis van en ervaring met het werven van fondsen en sponsors.
• Ben je een teamplayer, proactief en flexibel.
• Heb je affiniteit met de verschillende werkvelden waarop School’s cool Den Haag zich begeeft (jeugd, onderwijs, welzijn, vrijwilligerswerk).

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie met perspectief die je goeddeels zelf kunt vormgeven. In het schooljaar 2023/2024 word je begeleid door het team van School’s cool Delft. Na jouw aanstelling wordt gezocht naar twee vrijwillige mentorcoördinatoren die jou gaan ondersteunen met onder meer de uitvoering van de mentoraten. Het is de bedoeling dat School’s cool Den Haag in de toekomst een zelfstandige vestiging wordt. Salariëring: schaal 10 van de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Geïnteresseerd?
Stuur voor 22 september 2023 je CV en motivatiebrief naar info@schoolscooldelft.nl ter attentie van Ellen de Looff. Voor meer informatie over de organisatie kun je kijken op www.schoolscooldelft.nl of contact opnemen met Ellen, tel. 06-42404908.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top