Ondersteun jij Finn in de brugklas?

Wil jij een kind helpen en houd je van voetbal? Dan ben jij misschien de enthousiaste jongeman die we zoeken voor Finn!

Finn, een verlegen jongen van 12, staat op het punt een grote stap te zetten: hij gaat in augustus naar de brugklas. Deze overgang vindt hij ontzettend spannend. Daarom zijn wij op zoek naar een thuismentor die Finn kan begeleiden, hem kan helpen met zijn schoolwerk en al zijn vragen over school kan beantwoorden.

Maar er is meer: Finn houdt ontzettend van voetballen. Samen een balletje trappen zou voor hem een geweldige manier zijn om te ontspannen en plezier te hebben!

Hoe kun jij Finn helpen?

Met slechts één of twee uurtjes per week persoonlijke aandacht kun je een wereld van verschil maken voor Finn. Hier zijn enkele manieren waarop je kunt bijdragen:

  • Huiswerkplanning: Help Finn met het plannen van zijn huiswerk en zorg ervoor dat hij zich georganiseerd voelt.
  • Luisterend oor: Praat met Finn over hoe het gaat op school, beantwoord zijn vragen en luister naar zijn zorgen.
  • Zelfvertrouwen opbouwen: Door er voor hem te zijn, help je Finn om zich prettig en zelfverzekerd te voelen in deze nieuwe fase van zijn leven.
  • Voetbalplezier: Maak tijd om samen met Finn te voetballen. Dit geeft hem niet alleen plezier, maar helpt ook bij het opbouwen van een sterke band tussen jullie.

Jouw steun en begeleiding zorgen ervoor dat Finn met vertrouwen en een glimlach deze spannende nieuwe fase ontdekt. Samen werken jullie aan zijn zelfvertrouwen, waardoor hij zich beter voelt op school en een goede start maakt in de brugklas. Dit kan een positief effect hebben op de rest van zijn schoolcarrière!

Meld je aan en maak een verschil voor Finn!

Ben jij de enthousiaste jongeman die we zoeken? Meld je aan via info@schoolscooldelft.nl en geef Finn de steun die hij nodig heeft. Samen kunnen jullie niet alleen zijn kansen op een succesvolle schoolcarrière vergroten, maar ook veel plezier beleven aan jullie gedeelde passie voor voetbal. Meer weten over mentor worden? Bel of mail met Marijke, tel. 06-53404708 of marijke@schoolscooldelft.nl.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top