🌟 Help jij Amira naar Havo/VWO 🌟

Amira, de oudste in een druk gezin, begint in augustus aan groep 8 met de potentie om een HAVO/VWO-advies te krijgen. Haar ouders willen haar graag ondersteunen, maar dat lukt niet altijd. Daarom zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die Amira kan helpen met haar huiswerk, algemene ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Over Amira

Amira is een vrolijk meisje dat graag wil leren, maar soms twijfelt aan haar eigen kunnen. Bij het dansen op de dansschool verdwijnt die twijfel; daar straalt ze en zie je een andere Amira. Jouw hulp kan haar datzelfde zelfvertrouwen geven op school!

Hoe kun jij Amira helpen?

Met slechts één of twee uurtjes per week persoonlijke aandacht kun je een wereld van verschil maken voor haar. Hier zijn enkele manieren waarop je kunt bijdragen:

  • Huiswerkbegeleiding: Help Amira met het maken en plannen van haar huiswerk. Ondersteun haar bijvoorbeeld bij het zoeken van informatie voor een spreekbeurt of een werkstuk.
  • Zelfvertrouwen opbouwen: Door er voor haar te zijn, help je Amira om zich prettig en zelfverzekerd te voelen in de laatste groep van de basisschool.
  • Dansplezier aanmoedigen: Moedig Amira aan haar passie voor dansen te gebruiken als een manier om zelfvertrouwen op te krijgen.
  • Een nieuwe school kiezen: Zoek samen met Amira en haar ouders naar een middelbare school en help bij het op tijd aanmelden.

Maak een verschil!

Wil jij Amira helpen haar HAVO/VWO-advies te halen? Mail dan naar marijke@schoolscooldelft.nl en geef Amira de kans om haar dromen waar te maken! Meer weten over thuismentor worden? Bel met Marijke op 06-53404708 of kijk op 👉 www.schoolscooldelft.nl/mentor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top