Partner van Human House Delft

Wij zijn partner van het Human House Delft, een initiatief van het Vrouwen in Delft platform. Op zondag 13 december ging het Human House Delft feestelijk online met https://humanhousedelft.nl/. Projectleider Ellen de Looff was er namens School’s cool Delft bij.

“Iedereen telt mee”

Het Human House beoogt een netwerk van initiatieven te creëren, dat tot doel heeft elk individu te laten “ontluiken en groeien”. Het wil mensen helpen te ontdekken welke plek zij kunnen en willen innemen in de samenleving. Met de live-gang van de nieuwe website worden alle initiatieven, die bijdragen aan deze visie toegankelijk gemaakt voor de inwoners van Delft.

“Waardevolle samenwerking”

“Het Human House Delft is een initiatief dat wij een warm hart toedragen,” zei Ellen de Looff tijdens de digitale presentatie. “Het is een waardevolle samenwerking die past bij waar School’s cool voor staat en aan werkt. Specifiek, het ondersteunen van kansrijke leerlingen in kwetsbare situaties. Ieder kind verdient aandacht en goed onderwijs.”

   

Foto’s (v.l.n.r.)

  • Wouke Lam, coördinator van Vrouwen in Delft platform, zet de nieuwe website op live.
  • Ellen de Looff is digitaal aanwezig bij de live-gang van de website.
  • Het kernteam van het Human House Delft:  Afshan Alam-Khan, Irene Botros, Sabine Jähnichen, Sabine Schläfereit, Sara Aljabis, Sherida Biswane, Tuky Santillan en Wouke Lam.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top