Nieuwe zakelijk projectleider Marloes van Kemenade

Vanaf december komt Marloes van Kemenade ons team versterken. Als projectleider zal zij zich vooral bezighouden met de zakelijke kant van School’s cool. Zodat wij ons kunnen blijven inzetten om kansrijke leerlingen in kwetsbare situatie een extra steuntje in de rug te geven bij hun schoolcarrière. Wij wensen Marloes héél veel plezier & succes in deze functie en geven nu het woord aan haar 😊.

Even voorstellen
“Ik ben Marloes van Kemenade, milieuadviseur, (pleeg-)ouder en vanaf 1 december ook zakelijk projectleider bij School’s cool Delft. Samen met Ellen de Looff (regie mentoraten) en Marijke Rethans (communicatie) ga ik projectplannen opstellen en fondsen werven. Het School’s cool-concept, waarbij mentoren leerlingen thuis en in samenspraak met school begeleiden bij het maken van huiswerk en zelfstandig leren werken is beproefd en succesvol gebleken. Het gaat er nu om met dit concept meer leerlingen te bereiken en te ondersteunen. Ik ga hiervoor op zoek naar mogelijkheden om bestaande samenwerkingsverbanden te versterken en nieuwe aan te gaan.
Mijn functie bij School’s cool maakt het mogelijk de praktische vaardigheden, die ik heb opgedaan als milieuadviseur – ook in de rol van projectleider – in te zetten voor de ontwikkeling van kinderen. Daar krijg ik energie van.
Heb jij ideeën over hoe we de organisatie van School’s cool Delft verder kunnen helpen? Ik hoor ze graag!”
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top