Even voorstellen: Yashoda Sewnarain Sukul

Yashoda Sewnarain Sukul is onze nieuwe bestuursadviseur. Samen met voorzitter Margreet de Groot, secretaris Madeleine Bos en penningmeester Jaap van Hal vormt zij het bestuur van School’s cool Delft. Op dit moment is Yashoda bezig met het afronden van haar master in natuurkunde aan de TU Delft.

Waarom School’s Cool?
“Twee jaar geleden heb ik mijn lesbevoegdheid behaald voor natuurkunde, waarbij ik als stage ook een aantal maanden voor de klas moest staan op een middelbare school. Daar merkte ik hoe groot de verschillen kunnen zijn tussen leerlingen. En hoe moeilijk het is voor docenten om te voldoen aan de behoeften van al die individuele leerlingen. Daarom vind ik het zo mooi dat organisaties als School’s Cool er zijn om die individuele ondersteuning te bieden aan leerlingen die dat nodig hebben.”

Straks ook mentor
“Zelf ben ik nu erg druk met het schrijven van mijn scriptie, maar hoop in een wat rustiger tijd ook mentor te kunnen worden. Ik ga mij nu samen met projectleider Marijke Rethans vooral inzetten voor het promoten van School’s Cool onder de Delftse studenten. Ik kijk erg uit naar de komende tijd en ik hoop dat ik met mijn ervaring een steentje kan bijdragen.”

Welkom Yashoda en veel succes als adviseur van ons bestuur.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top